Zvýšte si úroveň pohodlia kobercom od POHODLIE PHASE

17. 01. 2024
koberce

ZVÝŠTE SI ÚROVEŇ POHODLIA KOBERCOM OD POHODLIE PHASE

Vstúpte s nami do sveta, kde sa podlahy stávajú nielen povrchom na chôdzu, ale zážitkom plným pohodlia, štýlu a inovácií. Čo robí koberce PHASE tak výnimočnými?

V dnešnom rýchlom svete hľadáme pre svoje domovy nielen štýlové, ale aj praktické riešenia. Koberce PHASE sú synonymom prekrásneho dizajnu a vynikajúcej kvality – vďaka špeciálnym technológiám, integrovaným vychytávkam a množstvu ďalších skvelých vlastností  si ich ľahko zamilujete. Obdiv si získajú u náročných estétov, domácností s deťmi aj u milovníkov zvierat.

     1.  Zvyšujú prestíž každého interiéru

Dizajnové koberce PHASE predstavujú viac než len obyčajný doplnok podlahy – ide o malé umelecké diela, ktoré v každom priestore vytvárajú atmosféru luxusu a sofistikovanosti. V kolekciách Magic Home, Art Deco, Handmade, Print, Stone alebo Outdoor vám koberce PHASE ponúkajú príležitosť poodhaliť svoju osobnosť a zviditeľniť ju v interiéri. Koberce PHASE nie sú len o pocite pod nohami, ale aj o estetike. Podnecujú k tomu, aby sme boli smelí vo svojich rozhodnutiach a s dôverou experimentovali s farbami, textúrami a vzormi, aby naša domácnosť bola naozaj jedinečná.

2. Revolučná čistota bez námahy

Koberce PHASE sú vybavené technológiou Magic Home Easy Cleaning, vďaka ktorej sú významne ľahko udržiavateľné. Táto revolučná technológia zabezpečuje, že čistenie kobercov je rýchle, perfektné a bez námahy a škvrny a nečistoty miznú rýchlosťou blesku. Magic Home Easy Cleaning poskytuje naozaj bezproblémový a rýchly spôsob, ako udržiavať váš domov v optimálnom stave.

3. Jednoduchá údržba – viac času pre seba

V modernom živote, kde každý deň ubieha v rýchlom tempe, je získanie času pre seba dôležité ako nikdy pred tým. Koberce PHASE sú tu, aby vám tento luxus poskytli. Ich čistenie zvládnete rýchlo a efektívne, čím vám umožnia venovať sa veciam, ktoré vám v živote robia radosť. Investíciou do kobercov PHASE investujete aj do svojho pohodlia. Nemusíte sa viac obávať zdĺhavých a náročných údržbových rituálov. Stačí ich hodiť do práčky a nechať, aby sa vrátili do svojej pôvodnej krásy. Koberce PHASE sú viac než len estetickým prvkom domácnosti – sú vlastne spojením s vaším voľným časom.


 4. Dlhšia životnosť – menej starostí

Koberce PHASE nie sú len štýlovým doplnkom vášho interiéru, ale aj investíciou do budúcnosti. Ich špeciálna priemyselná ochrana, ktorá chráni štruktúru koberca, zaručuje jeho oveľa dlhšiu životnosť. To znamená, že  svoj koberec môžete udržiavať v bezchybnom stave a dlhodobo sa tešiť z jeho krásy a pohodlia.

      5. Vysoký štandard kvality

Výroba každého koberca PHASE je prísne monitorovaná s dôrazom na detail, čo zabezpečuje, že je nielen atraktívny na pohľad, ale aj vysoko odolný voči bežnému opotrebeniu. Integrovaná protišmyková podložka v spojení so schopnosťou odolať podlahovému kúreniu znamená výbornú využiteľnosť vo všetkých priestoroch domácnosti a pridáva kobercom PHASE nielen funkčnú hodnotu, ale aj parameter bezpečnosti a pohodlia. Koberce PHASE tak plynule spájajú estetiku so spoľahlivosťou a tvoria teplo domáceho prostredia. Ich schopnosť prispôsobiť sa interiéru a poskytnúť dokonalý komfort na dlhé roky – to sú dôvody, prečo koberce PHASE patria pri výbere nadčasových a funkčných bytových doplnkov k najvyhľadávanejším.

      6. Domáce zvieratá sú vítané

Pre svoju jednoduchú údržbu sú koberce PHASE skvelou voľbou pre milovníkov zvierat. Odolný materiál, ľahké čistenie vodou a možnosť prania v práčke sú ideálnou kombináciou pre domácnosť, v ktorej sa voľne pohybujú zvieratá. Môžete si byť istí, že koberce PHASE odolajú aj nečakaným zvieracím dobrodružstvám a zachovajú si tvar a tvár aj po hre s vašimi domácimi miláčikmi. Stávajú sa teplým a pohodlným miestom, kde vaše zvieratká môžu oddychovať a vy si tak môžete užívať ich prítomnosť bez obáv o podlahové krytiny.

Vytvorte si s kobercami PHASE domov plný elegancie a pohodlia. Ich inovatívne vlastnosti a pôsobivý dizajn z nich robia výnimočné unikáty na trhu. Investujte do kvality a každý krok vo svojom byte či dome si vychutnajte s kobercami, ktoré sú viac než len podlahovou krytinou – sú to umelecké diela pre vaše podlahy.




Online služby zákazníkom

Miriam Bekčíková
Miriam Bekčíková

Potrebujete poradiť?

Neváhajte a kontaktujte nás, radi sa Vám budeme venovať. Ak máte otázku, potrebujete radu alebo chcete vyjadriť svoj názor, napíšte alebo zavolajte.

Staráme sa o Vašu zákaznícku spokojnosť a okrem širokej ponuky kvalitných kobercov Vám prinášame aj unikátnu zákaznícku službu. Ako jediní na Slovensku a v Čechách poskytujeme všetkým našim súčasným aj budúcim zákazníkom neplatený servis.